header

Redskap till hjullastare och traktorer samt underreden

Snöplogar snöskopor multiplogar klaffskopor pallgafflar planeringsskopor diagonalplogar snöblad

Vi utvecklar och tillverkar de flesta typer av redskap till hjullastare och traktorer. Vi har ett antal patent på redskap så som snöskopan multiskopan och snöplogen multiplogen. Vi har dessutom egen konstruktion och utveckling av de redskap som vi haft vårt sortiment sedan mitten av 1990-talet, vilket gör att vi kan erbjuda hjullastarägare speciallösningar på sina redskap. Dessutom tillverkar vi underreden till rastkojor.

Sortiment Skopor och snöskopor

Multiskopa, Högtippande skopa, Planeringsskopa, Flisskopa

 multiskopa d-edition 4 ms35 tilt planeringsskopa 1 hgtippande-skopa-1

I grunden bygger vi på våra egenutvecklade produkter multiskopa, högtippandeskopa och planeringsskopa med mutiskopsvingar. Dessutom erbjuder vi planeringsskopor och lättmaterialskopor för snö och flis.

Sortiment Snöplogar

multiplog 4000 1 multiplog 5000 4 multiplog 5000 vinge 4 x line 2 isrivare 3

I grunden har vi utvecklat alla snöplogar som vi säljer. Våra storsäljare multiplogarna utvecklats hela tiden med hjullastarchaufförernas idéer så att vi idag har fjädrande stål, höj och sänkbar vinge fast eller fjädrandeskär.

Våra diagonalplogar har vi kvar i sortimentet då de uppfyller de krav som många ställer på effektiv plogning av gator och vägar med hjullastare.

För att kunna erbjuda en effektiv snöröjning har vi även tagit fram en isrivare som kan viktas med viktlåda eller användas som en enkel diagonalplog.

Kombiskärsplogen har flera användningsområden, men i första hand används den som isbaneplog. Den har två vändbara skär, grovt alternativt fint. Kombiskärsplogen finns även i koniskt utförande!

Sortiment Pallgafflar

pallgafflar 1   

Vi erbjuder både mekaniska och hydrauliska pallgafflar från 1200 till 2500 bredd med gaffelben som klarar av 5 till 24 ton.

Övrigt sortiment

 

Vi erbjuder underreden till rastkojor och andra special anpassade underreden efter kundens önskemål.

 

För mer information, kontakta Siljum Mekan